Gîte 2: Le Panorama

Omschrijving

Le Panorama is een buitengewoon open en aangename losstaande vakantiewoning over 2 niveau's, volledig opgetrokken in natuursteen. De muren zijn bijna één meter dik en zorgen voor koelte tijdens de warme dagen.

Zowel vanuit de slaapkamers als vanuit de leefruimte heb je een uitzonderlijk panoramisch uitzicht over de vallei en kan je er zelfs de Mont Ventoux zien aan de horizon (op 100 km in vogelvlucht).

Zonsopgang gezien vanuit het panoramaraam... met in de verte de Mont Ventoux.

De woning bestaat uit twee niveaus met onderaan twee gekoppelde slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en één met drie éénpersoonsbedden (waarvan één stapelbed). Daar bevindt zich ook de badkamer met wc, lavabo en douche.
In de leefruimte op de bovenverdieping is er nog een extra zetelbed (voor 2 personen).


Er is tevens een wasmachine, strijkplank en strijkijzer ter beschikking.


De open keuken op de bovenverdieping, die toegankelijk is vanop het grote terras, is goed uitgerust en biedt alle nodige comfort o.a. elektrisch fornuis, oven, microgolf en frigo (met diepvriesvak).


Het panoramaraam  in de leefruimte zorgt voor veel licht en een adembenemend vergezicht op de groene vallei en geeft een gevoel van openheid.


Je kan gebruik maken van de satelliet-tv en hifi. Ondanks de ligging midden in een regionaal natuurpark is er ook gratis internet (wifi). Tijdens koudere periodes zorgt de houtkachel voor de nodige warmte en gezelligheid.

Op het zuidelijk georiënteerd terras heeft ieder zijn eigen plekje. Gezinnen die de 3 huisjes samen huren, kunnen met het meubilair gemakkelijk tot één groot familieterras inrichten.


Vanop het terras heb je een mooi uitzicht op het zwembad, de vallei en de tuin met lavendel en fruitbomen. Voor de veiligheid van iedereen kan je de toegang tot het zwembad makkelijk afsluiten met hekjes. Er is tevens een zwembadalarm voorzien.