top of page

Gîte 1: L’Auberge

Omschrijving

L’ Auberge was vroeger een herberg, volledig opgetrokken in natuursteen. De muren zijn bijna één meter dik en zorgen zelfs tijdens de heetste zomerdagen voor afkoeling. Dit huisje geeft rechtsreeks uit op een ruim houten terras, met zicht op het zwembad en de vallei. Alle vertrekken zijn op het gelijkvloers en dit huisje is rechtstreeks vanop het grote terras toegankelijk.

De keuken, ook rechtstreeks toegankelijk vanop het terras, is uitgerust met oven, microgolf, elektrisch vuur en frigo met diepvriesvak en vaatwasmachine!. De badkamer met wc, lavabo en douche is eenvoudig maar praktisch ingericht. In de berging is er een wasmachine en een strijkplank met strijkijzer voorzien.

Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met tweepersoonsbed en één kinderkamer met drie enkel bedden (waarvan één stapelbed).

Je kan gebruik maken van de TV  via Google Chromecast (via uw gsm) of via HDMI aansluiting voor uw  laptop.

Gezinnen die de 3 huisjes samen huren, kunnen met het meubilair gemakkelijk één groot familieterras inrichten. Je kan gebruik maken van de satelliet-tv en hifi. Er is gratis internet (wifi). Tijdens koudere periodes zorgt de haard voor de nodige warmte en gezelligheid. Er is elektrische verwarming.

Van op het terras heb je een prachtig uitzicht op het zwembad,

de vallei en de natuur. Voor de veiligheid van iedereen kan je de toegang tot het zwembad makkelijk afsluiten met hekjes. Er is tevens een alarm op het zwembad aanwezig.

Samen verbroederen, gezellig iets drinken, muziek beluisteren , 

het kan allemaal in de sfeervol ingerichte gewelfde kelder (graniet). Deze gemeenschappelijk 'BAR' gelegen direct aan het zwembad, zorgt voor ideale koelte overdag en is uitgerust
met een muziekinstallatie .

bottom of page